Blogi muutti ja muuttui

03.01.2019

On mahtavaa olla tässä, uuden vuoden alussa!

Blogini on ollut aika vaitonainen viritys kotisivujen yhteydessä. Tein uuden vuoden lupauksen, lupasin että blogini saa uuden elämän ja ulkoasun. Ratkaisin tilanteen perustaa tassutaioille oman sivuston. Haluan jakaa täällä ajatuksiani, ideoitani ja oppimaani koiriin ja niiden turkkeihin liittyen. Toinen tärkeä missio blogille on jakaa trimmaamo Tassutaikurin arkea kanssanne. Trimmaushan on työnä varsin yksinäistä hommaa. Ja jos ei ole asiakkaita - koiria ja heidän omistajiaan- ei ole trimmausta eikä työtä. Toivon että lähestytte minua myös tätä kautta, olettepa sitten asiakkaitani, koiraharrastajia, koirista kiinnostuneita tai muuten vain tänne eksyneitä. Kommentit, kysymykset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita!

Eihän tämä bloggausjuttu ainoa lupaus ollut. Itselleni lupasin ripset. (Onko vähän noloa? Miksei voi luvata jotain kivaa itselleen, sen sijaan että lupaa vaikka laihduttaa tai lopettaa tupakanpolton?)

Tunnen tällä hetkellä niin suurta kiitollisuutta kaikesta, mitä viime vuosi toi, että tälle vuodelle en uskalla toivoa mitään. Toivon kuitenkin teille kaikille elämänmakuista vuotta eläintenne kanssa. 

Kiitos 2018, tervetuloa uusi vuosi <3